ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ – ECONEWS

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν χθες στις βραδινές ειδήσεις του ΣΚΑΙ την ενότητα ECONEWS, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος “Πιλοτικά Πάρκα Ψαριών”, που υλοποιεί το Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος” σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), προωθούμε τον κάτωθι σύνδεσμο:

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=63902
(Διάρκεια ρεπορτάζ στην εκπομπή ΕCONEWS από 00:10 έως 02:08)

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε ότι αύριο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 στην ίδια ενότητα των βραδινών ειδήσεων θα γίνει αναφορά στη δενδροφύτευση εις μνήμην Ηλία Ν. Τσάκου που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 28/2 στην επαρχιακή οδό Λαγκάδας-Καρδαμύλων.

Επίσης, μεθαύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, στις 11:30 π.μ. στην εκπομπή “ΕCONEWS” του ΣΚΑΙ, θα επαναπροβληθεί το ρεπορτάζ για τα ”Πιλοτικά Πάρκα Ψαριών” και θα προβληθούν πλάνα από τα εγκαίνια της έκθεσης “”Θαλάσσιο Περιβάλλον – Ναυτιλία – Επιστήμες” της HELMEPA που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”.

Την Κυριακή 28/02/2016 στις βραδινές ειδήσεις του ΣΚΑΙ θα προβληθούν πλάνα από την δενδροφύτευση, που θα έχει γίνει το ίδιο πρωΐ.