ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΗΛΙΑ Ν. ΤΣΑΚΟΥ (28.02.2016)

Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016, με επιτυχία η δενδροφύτευση στον δασικό πυρήνα στη μνήμη Ηλία Ν. Τσάκου κοντά στον κόμβο της Λαγκάδας.

Φυτεύθηκαν 1.000 δενδρύλλια, τα οποία και ποτίστηκαν με την φροντίδα και προσωπική συμμετοχή από την Υπηρεσία Ύδρευσης της Χίου (ΔΕΥΑΧ).

Η συμμετοχή ήταν μαζική, ενθουσιώδης και πολύ αποδοτική.

Η δενδροφύτευση με το πότισμα τελείωσε κατά τις 2.30 μ.μ.

Στη δενδροφύτευση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χίου, κ. Μανώλης Βουρνούς, ο Αντιδήμαρχος της Π.Ε. Καρδαμύλων, κ. Ματθαίος Φαφαλιός, ενώ με εντολή του κ. Ταξίαρχου προσήλθαν μία ομάδα στρατευμένων από το 643 Τ.Ε. και μία ομάδα από το 3ο ΕΤΕΘ.

Πολλές ομάδες (ανηλίκων και ενηλίκων) από το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χίου, το 8ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Χίου και το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βροντάδου, μέλη της εθελοντικής ομάδας «Ο», του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων (ΦΟΚ), του Συλλόγου Θρακομακεδόνων Χίου ο «Μέγας Αλέξανδρος», σπουδαστές από την ΑΕΝ Μηχανικών Χίου και από την ΑΕΝ Πλοιάρχων Οινουσσών, μέλη της Φιλοδασικής Ένωσης Χίου, του Ναυτικού Ομίλου Καρδαμύλων (ΝΟΚ), του Πυροσβεστικού κλιμακίου Καρδαμύλων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καρδαμύλων, του Συλλόγου Πυργιών, σύζυγοι και οικογένειες ναυτικών του Ομίλου μας και πλήθος άλλων συμπολιτών μας.

Το Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος” ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες!

Photos