Εικαστική έκθεση ζωγραφικής “Γυναίκα Θάλασσα x 3″ – Opening of the Art Exhibition “Woman & Sea x3″ (20/07/2017)

Τρεις γυναίκες-μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑΡΤΙΟΝ”, η κα. Μαρία Αρβανίτη, η κα. Άννα Κανάρη και η κα. Άννα Πουλάκη αποτύπωσαν στον καμβά τους τη γοητεία και τη μαγεία της θάλασσας και εκθέτουν τις δημιουργίες τους στον εκθεσιακό χώρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Μαρία Τσάκος”, υπό την αιγίδα του “ΑΡΤΙΟΝ”.

Στην Έκθεσή τους, την οποία ονόμασαν “ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΑ Χ 3“, επιχειρούν μια εικαστική περιήγηση και παράλληλα ωδή στην ομορφιά του θαλασσινού τοπίου, των πλεούμενων, των γλάρων, της κίνησης και της γαλήνης του θαλασσινού νερού, αλλά και του παιχνιδίσματος και της αγριάδας του. Απώτερος σκοπός των καλλιτέχνιδων είναι να μας μεταφέρουν, μέσω του χρωστήρα τους την αίσθηση της απεραντοσύνης, της αύρας και της ελευθερίας της θάλασσας, που αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Η Έκθεση που θα φιλοξενείται στο Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”, θα διαρκέσει από 20-26 Ιουλίου 2017. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, στις 7.30 μ.μ.

Επιμέλεια έκθεσης και επικοινωνία: κα. Βάσω Κριτάκη – Πρόεδρος “ΑΡΤΙΟΝ”, τηλ. +30 6937214208.

Έκθεση ζωγραφικής από 3 Χιώτισσες εικαστικούς, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δημιουργικής Έκφρασης και του Ευ Ζην (ΑΡΤΙΟΝ), οι οποίες εκθέτουν δημιουργίες τους, που είναι εμπνευσμένες από την απεραντοσύνη και τη μαγεία της θάλασσας.