Συμμετοχή Σε Θερινή Κατασκήνωση “Tsakos Kids Summer Camp 2018”

H Tsakos Group of Companies μέσω του Κοινωφελούς Ιδρύματος“Μαρία Τσάκος- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης” διοργανώνει για δεύτερη χρονιά, τη θερινή κατασκήνωση “Tsakos Kids Summer Camp” για παιδιά των ναυτικών και στελεχών του Ομίλου της.

Το Summer Camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 11 – 14 ετών και θα φιλοξενηθεί στο “Σπίτι της Μαρίας” στα Καρδάμυλα της Χίου, από την Δευτέρα 02 Ιουλίου έως την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018.

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια και εκπαιδευτικές δράσεις με στόχο τη δημιουργική απασχόληση, τη διασκέδαση και τη γνωριμία των παιδιών με ναυταθλητικές δραστηριότητες. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα της Ιστιοπλοΐας, να απολαύσουν την Κωπηλασία, να μάθουν βασικές αρχές της Μετεωρολογίας και της Ναυτιλιακής Γεωγραφίας, και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις της Ναυτιλίας μέσα από διασκεδαστικά εκπαιδευτικά δρώμενα.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παρακαλούνται, όπως καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, ηλεκτρονικά στο email:  contact@mariatsakosfoundation.gr

Σε περίπτωση μη κάλυψης των θέσεων είναι δυνατόν το ηλικιακό όριο να επεκταθεί έως παιδιά 16 ετών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην επιλογή των παιδιών.

Πληροφορίες: (0030) 22710-81970 – Γραμματεία Ιδρύματος.

Θα χαρούμε να καλωσορίσουμε όσα παιδιά επιθυμούν να απολαύσουν μαζί μας ένα αξέχαστο δεκαήμερο με διασκεδαστική εκμάθηση και ψυχαγωγία.

Ενημερωτικό φυλλάδιο