Δελτίο Τύπου – Συμμετοχή Ομίλου Τσάκου σε δεντροφύτευση στη Χίο- 20.02.2022

Δελτίο Τύπου – Συμμετοχή Ομίλου Τσάκου σε δεντροφύτευση στη Χίο- 20.02.2022

Την Κυριακή 20/2/2022 ο Όμιλος Τσάκου στην Χίο συμμετείχε στην δεντροφύτευση, που διοργάνωσε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δασών & το Δήμο στο νησί της Χίου. Με συμμετοχή συνολικά περίπου 300 εθελοντών, φυτεύθηκαν σε μια μέρα 2.500 δένδρα και σπόροι πλατύφυλλων στην περιοχή κοντά στα Αυγώνυμα, που έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2012 και δεν υπάρχει δυνατότητα φυσικής αναδάσωσης.

Στην δράση αυτή συμμετείχαν εργαζόμενοι από όλες τις δομές του Ομίλου Τσάκου στην Χίο, μαθητές-τριες του Ναυτικού ΕΠΑΛ «ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ» – ΤΕΕΝS & της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας», ναυτικοί καθώς και φίλοι του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Στόχος του Ομίλου Τσάκου ήταν να αποδείξει έμπρακτα πως όλοι μαζί μπορούμε όταν είμαστε περισσότεροι, δίνοντας παράλληλα μια πνοή οξυγόνου στην Χίο, ακόμα και εν μέσω πανδημίας.  Ο Όμιλος Τσάκου ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές για την άψογη συνεργασία και την αξέχαστη εμπειρία και δεσμεύεται να δώσει στο μέλλον δυναμικά το παρόν σε αντίστοιχες δράσεις κοινωνικής ευθύνης.

________