ΗΜΕΡΙΔΑ “SEAOFSKILLS” ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ‘SEAOFSKILLS’ TRANSNATIONAL MEETING PRESS RELEASE (06-07/07/2017)

Χίος, 10/07/2017

 

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, την Πέμπτη 06/07, υποδέχτηκε την τελική ‘Διακρατική Συνάντηση Εταίρων’, και την Παρασκευή 07/07, διοργάνωσε την ‘Ημερίδα Πληροφόρησης και Διάχυσης Αποτελεσμάτων’ του έργου SeaofSkills, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+.

Στα πλαίσια του έργου, οκτώ δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς από Ελλάδα, Μάλτα, Ισπανία, Τουρκία, και Ιρλανδία διαμορφώνουν, υπό τον συντονισμό του Ιδρύματος ‘Μαρία Τσάκος’, καινοτόμο υλικό εκπαίδευσης και κατάρτισης αλιέων μικρής κλίμακας.

Η Διακρατική Συνάντηση Εταίρων του SeaOfSkills. Καλωσόρισμα από τον Διευθυντή του Ιδρύματος “Μαρία Τσάκος”, κ. Μιχαήλ Μπελέγρη.

Στη ‘Διακρατική Συνάντηση Εταίρων’, οι φορείς που αποτελούν την κοινοπραξία του SeaofSkills, μετά από διαβουλεύσεις, διαμόρφωσαν τη στρατηγική βιωσιμότητας των αποτελεσμάτων του έργου, και τις προοπτικές συστάσεων πολιτικής.

Η ‘Ημερίδα Πληροφόρησης και Διάχυσης Αποτελεσμάτων’ περιλάμβανε διαλέξεις σχετικά με τη στρατηγική Blue Growth της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την επιχειρηματικότητα, τις ευκαιρίες αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού υλικού που έχει εκπονηθεί, καθώς και τις δυνατότητες εκπαίδευσης εξ αποστάσεως ενδιαφερομένων, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκμάθησης του SeaofSkills.

Υποδοχή των συμμετεχόντων στην Ημερίδα Ενημέρωσης και Διάχυσης Αποτελεσμάτων του SeaOfSkills.

Μέρος του Χιακού κοινού κατά την εκδήλωση.

Χαιρετισμός της εκδήλωσης από τον Διευθυντή του Ιδρύματος “Μαρία Τσάκος”, κ. Μιχαήλ Μπελέγρη και τον Συνεργάτη της Ομάδος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Ιδρύματος, κ. Πέτρο Σταυρουλάκη.

Στιγμιότυπο από την Ημερίδα.

Περαιτέρω πληροφορίες δύναται να προσπελαστούν στον διαδικτυακό χώρο του έργου (www.seaofskills.eu), καθώς και στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/SeaofSkills.