Αποστολή Ιματισμού στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ιστιαία

Αποστολή Ιματισμού στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ιστιαία

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, στις 14/10/21 προχώρησε στην αποστολή 45 κιβωτίων με είδη ιματισμού, προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ιστιαία Ευβοίας.  Το Ίδρυμα προσέφερε τα παραπάνω είδη, από την ιματιοθήκη που διατηρεί με είδη ρουχισμού, τα οποία προέρχονται από δωρεές απλών πολιτών από είδη που πλέον δεν χρειάζονται.

Κύριο μέλημα του Ιδρύματος, έχοντας συμβάλλει και στο παρελθόν με τέτοιου είδους δράσεις ανά την Ελλάδα,  είναι η προσφορά βοήθειας σε κάθε συνάνθρωπο, που χρειάζεται την υποστήριξη μας. Παράλληλα επιδιώκει μέσα από το φιλανθρωπικό του έργο την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση και άλλων κοινωνικών φορέων ως προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Η δράση αυτή με τίτλο  «Μην το πετάξεις…. Δώρησε το» υλοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια και στην ιματιοθήκη του Ιδρύματος συγκεντρώνονται  είδη, τα οποία αργότερα παραδίδονται όπου υπάρχει ανάγκη. Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο μας, μπορούν να φέρουν είδη  ένδυσης και υπόδησης, κάθε ηλικιακής κατηγορίας, σε καλή κατάσταση, παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης και σχολικά είδη. Η ιματιοθήκη του Ομίλου μας θα είναι ανοικτή για όσους ενδιαφέρονται να παραλάβουν τα αντικείμενα που χρειάζονται, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, ώρες 9 π.μ. έως τις 1 μ.μ. στους χώρους του ισογείου του Ιδρύματος. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα +30 22710 29600 και +30 22710 82777.