ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

O απόφοιτος πλέον της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας» & μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καρδαμύλων Εμμανουήλ Μπλόσμι, κέρδισε το Γ’ Βραβείο σε διαγωνισμό φωτογραφίας του περιοδικού “Ναυτική Επιθεώρηση”, έτους 2020.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, στην Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού, παρουσία αρκετών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χρήστος Ιωάννου, απόφοιτος της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων, συνοδευόμενος από την κ. Βενετία Καλλιπολίτου, Commander HCG Group Maritime Training & Education Advisor του Ομίλου μας. Στην ευχαριστήρια ομιλία του ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε στους στόχους και το πολυσχιδές έργο του Ομίλου “Τσάκος” στη Χίο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού, Πλοίαρχο Εμμανουήλ Ζέρβα, ο οποίος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους μαθητές των σχολείων των Καρδαμύλων και του ΤEENS για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής στην εν λόγω υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι ο Καπ. Παναγιώτης Ν. Τσάκος ενεγράφη ως επίτιμος συνδρομητής του περιοδικού “Ναυτική Επιθεώρηση”.

Νιώθουμε όλοι ιδιαιτέρως υπερήφανοι για αυτή τη στιγμή, τόσο για τη βράβευση ενός αποφοίτου μας όσο και για την ευκαιρία που μας δίνεται να προβληθεί το έργο της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων.