Αποστολή Ιματισμού στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγκαλιά» και στην Δομή Ασύλου Σερρών

Αποστολή Ιματισμού στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγκαλιά» και στην Δομή Ασύλου Σερρών

Για 12η συνεχόμενη χρονιά το Ίδρυμα μας συνεχίζει να συγκεντρώνει ρουχισμό στην Ιματιοθήκη, που διατηρείται στις εγκαταστάσεις μας με βασικό μέλημα την στήριξη όσων συμπολιτών βρίσκονται σε ανάγκη, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο. Πρόσφατα εστάλησαν 50 δέματα με ιματισμό στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγκαλιά» και στην Δομή Ασύλου Σερρών.
Η Ιματιοθήκη ανανεώνεται κάθε εβδομάδα μέσω δωρεών απλών πολιτών της Χίου σε είδη ιματισμού. Η προσφορά της ευαισθητοποιημένης ΧιακήςΚοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια είναι συγκινητική και πάνω από 4.200 δέματα έχουν δοθεί τόσο σε απλούς πολίτες όσο και σε φορείς. Ευχαριστούμε θερμά την Μεταφορική ΕΡΜΗΣ Χίου Α.Ε καθώς και την μεταφορική ΚΥΦΑ Ελλάδος για την αρωγή τους σε αυτή την προσπάθεια.
Για όσους ενδιαφέρονται να παραλάβουν ή να δωρίσουν αντικείμενα, η Ιματιοθήκη είναι ανοικτή κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, ώρες 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. στους χώρους του ισογείου του Ιδρύματος. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα +30 22710 29600 και +30 22710 82777.