Δελτίο Τύπου – Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δελτίο Τύπου – Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Kοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης και ο Όμιλος Εταιρειών Τσάκου, συνεχίζοντας τις προηγούμενες δύο αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας, συγκέντρωσαν και απέστειλαν τις προηγούμενες ημέρες 65 κιβώτια ιματισμού, κλινοσκεπασμάτων και βρεφικών ειδών προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Καθώς οι πρόσφατες, αδυσώπητες πλημμύρες που έπληξαν, και συνεχίζουν να πλήττουν, εκτεταμένες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, έχουν υποβάλλει την χώρα και τους κατοίκους της, σε μία πρωτοφανή και άνιση μάχη με τα στοιχεία της φύσης, η συνδρομή και υποστήριξη της Χιακής κοινωνίας στην λειτουργία της ιματιοθήκης, που λειτουργεί για 12η χρονιά στα γραφεία του Ιδρύματος στη Χίο καθώς και οι συντονισμένες ενέργειες όλων των εργαζόμενων του Ομίλου, έστειλαν για μία ακόμη φορά, μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης,  συμπαράστασης και ελπίδας.

Η προσπάθεια αυτή του Ιδρύματος θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα με στόχο η επόμενη αποστολή ν’ ακολουθήσει σύντομα. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην συγκέντρωση ρουχισμού και σκεπασμάτων, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ιδρύματος στην διεύθυνση, Μιχαήλ Λιβανού 51 στην Χίο και στο τηλέφωνο 2271081970.