Δελτίο Τύπου – 4η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας

Δελτίο Τύπου – 4η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεχίζοντας εμπράκτως την στήριξη των συνανθρώπων που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, το Kοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης απέστειλε την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 41 νέα κιβώτια ιματισμού, κλινοσκεπασμάτων και βρεφικών ειδών, σε συνέχεια των τριών προηγούμενων αποστολών ανθρωπιστικής βοήθειας με προορισμό τις πληγείσες περιοχές.

Στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και ελπίδας στις οικογένειες που πλήττονται, η κινητοποίηση της Χιακής κοινωνίας, που στηρίζει την ανάπτυξη και λειτουργία της ιματιοθήκης του Ιδρύματος για 12η συνεχόμενη χρονιά, κατέστησε για ακόμη μια φορά δυνατή την άμεση οργάνωση και αποστολή της παρασχεθείσας βοήθειας μέσα από μιά πρωτοβουλία που εκφράζει την ενότητα και την ανθρωπιά.

Το Ίδρυμα καλεί όλους όσους μπορούν να συνδράμουν στην συγκέντρωση ρουχισμού και σκεπασμάτων, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ιδρύματος στην διεύθυνση, Μιχαήλ Λιβανού 51 στην Χίο και στο τηλέφωνο 2271081970. Η ιματιοθήκη του Ιδρύματος λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και ώρες 2-5 μ.μ. Κάθε προσφορά είναι σημαντική και θα καταστήσει δυνατή την παροχή βοήθειας σε εκείνους που τη χρειάζονται περισσότερο.